Astăzi avem deosebita plăcere să vă prezentam placarea bucătăriei din granit Kerrock 9095 molibdenite de la Kolpa.

  • Home
  • Articole
  • Astăzi avem deosebita plăcere să vă prezentam placarea bucătăriei din granit Kerrock 9095 molibdenite de la Kolpa.

Blaturile din Corian, Hi-Macs, Staron, Kerrock sau Krion. În ultimii ani au apărut o serie de materiale inovative care vin să aducă un plus de culoare și stil oricărei bucătării și nu numai. Astfel, indiferent că vorbim despre Corian, Hi-Macs, Staron, Kerrock sau Krion, toate aceste suprafețe vin cu ceva nou, care poate să atingă până și cele mai fine simțuri, dar, în același timp, să întâlnească și cele mai exigente gusturi.
Ușurința în exploatare, funcțiile nenumărate, dar și tehnologia utilizată la construirea lor, fac din blaturile din Corian, Hi-Macs, Staron, Kerrock sau Krion să fie foarte apreciate și căutate.


Printre avantajele pe care le oferă suprafețele din Corian, Hi-Macs, Staron, Kerrock sau Krion se numără durabilitatea, rezistența la impactul cu obiectele utilizate zilnic în bucătărie, totodată păstrându-și aspectul și finisajul impecabil. Blaturile din materialele enumerate mai sus sunt neporoase, nepermițând lichidelor să pătrundă în interior, dar și antibacteriene și igienice, ideale pentru orice fel de mediu. Totodată, ele se curăță foarte ușor, chiar și petele serioase putând fi îndepărtate cu ajutorul soluțiilor obișnuite de curățare. 

 

De asemenea, au proprietăți ignifuge (rezistă la foc și temperaturi ridicate), dar sunt și prietenoase cu mediul înconjurător.Gama de culori a suprafețelor din Corian, Hi-Macs, Staron, Kerrock sau Krion este una foarte mare, fiind disponibile atât finisajele uni, cât și cele care imită lemnul sau piatra. Totul pentru un plus de frumusețe oricărui spațiu. Și pentru că tot am vorbit de spații, suprafețele pot fi folosite ca blaturi pentru bucătării, băi sau baruri, realizarea de chiuvete, dar și ca placări interioare și exterioare, precum și în construcția corpurilor de mobilier personalizate, cum ar fi recepții etc.

       Dacă aveți orice întrebare legată de lucrările pe care le realizăm sau dacă doriți să vă concepem o ofertă pentru un anumit spațiu, nu ezitați să ne contactați!
       Nr. de telefon: 0722205121
       Facebook:Blaturi Compozit VISIOLINE
       Instagram:@blaturicompozit.visioline
       Locație: Bulevardul Timișoara nr. 104E, cod poștal: 061334, București, România
   Va Multumim!                                        Visoline

Adauga comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.