News at Architect's Blog Space

Blat bucatarie compozit quartz,TechniStone(Starlight White)

Îl putem numi fără ezitare „materialul indestructibil”, și asta pentru că produsul din quartz se distinge prin durabilitatea sa, nu este poros și, respectiv, are un grad scăzut de absorbție și este rezistent la substanțele chimice. Este cu adevărat un material foarte practic, iar întreaga gamă propusă de TechniStone®, producător pe care-l reprezentăm oficial în Romania, adaugă acestor proprietăți pe care le dăruiește natura mai multe atuuri – calitate incontestabilă, prelucrare după tehnologii de ultimă generație, diversitate uimitoare de textură și culoare. Produsele din quartz sunt destinate utilizarii atat în spații închise cat și în aer liber, pentru lucrări precum: blaturi de bucătărie, blaturi pentru baie, glafuri, trepte, podele, placări de perete și recepții.

            Număr de contact: 0722205121                                                                  Mail: ionut@visioline.ro


           Pagina de Facebook: Blaturi Compozit Visioline/https://www.facebook.com/blaturicompozit.visioline/


           Instagram: @blaturicompozit.visioline/https://www.instagram.com/blaturicompozit.visioline/?hl=ro

           Adresa companiei: Bulevardul Timișoara nr. 104E, cod poștal: 061334, în incinta GEVECOM

Blat de bucatarie termorezistent fabricat, livrat si montat de Visioline din piatra Technistone, de culoare alba.

     MaterialeleTechnistone combina frumusetea pietrei naturale cu utilitatea si durabilitatea. Aceste materiale din quartz compozit nu se zgarie, nu se pateaza, rezista la temperaturi extreme, nu isi pierd in timp nuanta initiala si au o lunga durata de viata.

 Produse testate si certificate antialergic, antibacterian. Blaturile din quartz Technistone, atat cele de baie cat si de bucatarie, se asorteaza cu o gama larga de modele de lavoare, respectiv chiuvete ce pot fi supramontate sau submontate. Alege materialul pe care il consideri potrivit din categoriile prezentate mai jos si impreuna cu tine vom gasi solutii pentru a putea realiza produsul pe care ti-l doresti.

     

      Număr de contact: 0722205121                             Mail: ionut@visioline.ro

      Pagina de Facebook: Blaturi Compozit Visioline/https://www.facebook.com/blaturicompozit.visioline/

      Adresa companiei: Bulevardul Timișoara nr. 104E, cod poștal: 061334, în incinta GEVECOM.

      Realizăm în atelierul nostru: blaturi de bucătărie, de baie, pentru spații comerciale, pentru cabinete, baruri, trepte și placări, glafuri, mese și măsuțe, proiecte speciale, mobilier pentru recepții.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Blatul de bucatarie din material compozit (polimeri acrilici)

Acest articol isi propune sa trateze blatul de bucatarie construit din materiale compozite. In particular vom trata un material ce inglobeaza in structura, ca liant, polimeri acrilici. Kerrock este un material compozit ce are in componenta un material de umplere anorganic si un liant pe baza de polimeri acrilici. Aceasta combinatie de elemente permite obtinerea unor suprafete omogene si consistente dar totodata, suprafata obtinuta este calda in comparatie cu blaturile din granit si marmura. Totusi, avind in structura polimeri acrilici, suprafetele obtinute prezinta caracteristici similare lemnul ori metalele moi ceea  ce permite prelucrare prin taiere, slefuire, lustruire ori aplicarea de tratamente termice pentru modelarea formelor curbe.

Blat de bucatarie din material compozit (Kerrock – 108 Snow White)

Blatul este componenta principala a mobilierului de bucatarie, motiv pentru care alegerea materialului este o etapa importanta iar compozitul este o optiune ce prezinta avantaje ce nu pot fi ignorate. Structura densa si omogena a materialelor compozite permite debitarea acestora in configuratii complexe cu precizie ridicata. Astfel piesele ce intra in componenta structurii finale capata forme unice, se asambleaza cu mare precizie astfel incit formeaza o structura compacta. Acelasi motiv contribuie la obtinerea finisajelor de exceptie ce dau senzatia unei piese monobloc.

Receptie din material compozit (Corian Glacier White)

Unul din avantajele materialelor compozite este prelucrabilitatea. Motiv pentru care din punct de vedere estetic, piesele realizate din material compozit pot fi prelucrate astfel incit materializeaza concepte si forme unice cu finisaje de exceptie. Plasticitatea ridicata a materialelor compozite permite modelarea acestora intr-o infinitate de forme deosebite, nonconformiste ce transforma ideile in realitate. Exemplul din imagini materializeaza o receptie realizata prin termoformarea placilor de material compozit (Corian Glacier White in cazul de fata) ce permite obtinerea unei piese de mobilier unice.