Technistone – Finisaje ale suprafetei

In afara de suprafata lucioasa, Technistone ofera unele produse cu diferite finisaje de suprafata: mat si periat.

 

Suprafata lucioasa: este cea mai populara suprafata datorita obtinerii celui mai inalt nivel de luciu al tuturor suprafetelor disponibile. Confera o stralucire extraordinara a interioarelor cind se utilizeaza iluminatul artificial si este extrem de usor de intretinut. Pentru suprafetele lucioase impregnarea nu este necesara.

 

Suprafata mata este o caracteristica moderna a suprafetelor data de o textura cu un nivel scazut de luciu. Confera senzatia de caldura, aproape ca si finisajele imbracate in piele, astfel completeaza excelent interioarele de familie.

 

Suprafata periata este o suprafata bruta unica, cu structura vizibila prin forma forma sferica a golurilor si denivelarilor fine. Este o suprafata dezvoltata pentru interioare elegante în cazul unde aspectul natural, fara luciu este esential. Impregnarea si intretinerea continua este extrem de importanta pentru pastrarea calitatilor cuartului.

 

Suprafetele speciale sunt potrivite pentru utilizare la interior, cum ar fi blaturi de bucatarie si mese de lucru, diverse placari, glafuri pentru usi si ferestre. Va rugam sa retineti ca pentru placile cu finisaje speciale este necesara impregnarea. Urmatoarele produse sunt potrivite pentru impregnare suprafetelor: TS Protection (Technistone), Idea Gold (Bellinzoni), Idea Dark (Bellinzoni), Fila MP/90 (Fila), Fila StonePlus (Fila), Nanoinduro (GF Chemie), ori produse ce au compozitie similara.